Noutati

Presedintia ANUC este preluata in acest an de catre Uniunea Cineastilor din Romania
Data: 14 Feb. 2012
In data de 14 februarie 2012, Consiliul de conducere al ANUC s-a intrunit in sedinta pentru a valida preluarea presedintiei in exercitiu a ANUC pe perioada anului 2012 de catre Uniunea Cineastilor din Romania. Presedintele in exercitiu al ANUC este domnul Constantin Pivniceru, presedintele UCIN.
Presedintia ANUC este preluata in acest an de UAP
Data: 25 Ian. 2011
In data de 25 ianuarie, Consiliul de conducere al ANUC s-a intrunit in sedinta pentru a valida preluarea presedintiei in exercitiu a ANUC de catre conducerea Uniunii Artistilor Plastici, ce va fi detinuta pe perioada anului 2011.
Întîlnirea consiliului de conducere al ANUC cu premierul Emil Boc şi reprezentanţi ai guvernului
Data: 25 Aug. 2010
În data de 25 august 2010, preşedinţii uniunilor membre ale Alianţei Naţionale a Uniunilor de Creatori (ANUC) au avut o întrevedere cu reprezentanţi Guvernului, la Palatul Victoria. La discuţii au fost prezenţi Premierul Emil Boc, Vicepremierul Marko Bela, Ministrul Finanţelor Sebastian Vlădescu, Ministrul Culturii şi Patrimoniului Naţional Hunor Kelemen, Preşedintele Casei Naţionale de Pensii Doina Pârcălabu. De asemenea, alături de reprezentanţii ANUC au participat Preşedintele Academiei Române, acad. Ion Haiduc, şi Senatorul PD-L Radu F. Alexandru.
Intilnirea consiliului de conducere al ANUC cu Ministrul Muncii
Data: 25 Ian. 2010
În data de 25 ianuarie 2010, Senatorul PD-L Radu F. Alexandru a organizat, la sediul Senatului României, o întrevedere de consultare între Ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, domnul Mihai Şeitan, şi membrii Consiliului de conducere al Alianţei Naţionale a Uniunilor de Creatori (ANUC), format din preşedinţii uniunilor Arhitecţilor, Artiştilor Plastici, Cineaştilor, Compozitorilor şi Muzicologilor, Scriitorilor şi UNITER.
Data: 25 Ian. 2010
UNESCO si Fondul International pentru Promovarea Culturii (IFPC) gestioneaza Bursele Aschberg pentru artisti in rezidenta si lanseaza anual depunerea de cereri. Sint oferite burse peste 25 de tari din toata lumea, pentru rezidente in domeniile: Arte vizuale, Muzica, Dans, Scris creativ, Artele spectacolului si Arte media.
Pag. 2 din 2 | 30 inreg./pag.
12

Urmăriți-ne pe Facebook